Voordelen van een bidet

In Arabische landen en andere delen in de wereld is de cultuur van het onderlichaam reinigen met water vrij normaal. Onze moderne badkamer verandert steeds meer in een wellness-oase. Daarnaast weten ook mensen met een aandoening “bidet bij Elma” te vinden. Bidet bij Elma heeft ook bidet systemen voor diegene onder ons met een beperkt budget. Ervaar hygiëne en comfort in zijn beste vorm en neem een kijkje in webwinkel.

Wat is een bidet?

Een bidet is een toiletbril met een geïntegreerde douchefunctie. Met één druk op de knop komt de verborgen douche-arm tevoorschijn en wordt het onderlichaam comfortabel gereinigd met water en lucht. De reiniging met warm water is zachter dan met toiletpapier en dus ideaal voor de gevoelige intieme zone. Je voelt zich schoon en fris. Deze luxere uitvoering met water én lucht is niet voor iedereen haalbaar. Bidet bij Elma heef daarom juist eenvoudige en betaalbare oplossingen die eenvoudig zelf op een bestaand toilet gemonteerd kunnen worden.

Waarom een bidet?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen kiezen om een bidet. Vaak is het de combinatie van comfort en hygiëne of omdat men de reiniging met lucht en water meer vinden passen bij deze tijd en dat reiniging met toiletpapier of verontreinigende natte doekjes iets is wat tot het verleden behoort. Tevens is een bijkomend voordeel dat door de aanschaf van een bidet-systeem, je behoorlijke jaarlijkse besparing maakt op toiletpapier en natte doekjes.